BMW

Auton huoltamista yleensä

Kun tuot BMW:si huoltoon, voit olla varma, ettei kukaan tunne sitä paremmin kuin korkeasti koulutetut asiantuntijat. Korjaamon erikoisvarustus ja nykyaikainen teknologia mahdollistavat nopeat ja tarkat diagnoosit sekä täydellisen ja tehokkaan huollon, joka täyttää korkeimmat laatuvaatimukset.

100% BMW: Alkuperäistä ei voi korvata millään muulla kuin toisella alkuperäisellä. Haluat luonnollisesti säilyttää oman BMW:si laadukkaat ominaisuudet ja arvon, joten miksi tyytyä vähempään?

BMW:n ainutlaatuisten työkalujen ja tarkkuustyönä valmistettujen alkuperäisten BMW-varaosien avulla BMW-huoltoasiantuntijat varmistavat BMW:si arvon säilymisen- ja antavat BMW:si ansaitseman huollon.
Auton tekniset järjestelmät kertovat sinulle määräaikaishuollon tai muun huollon tarpeen. Huoltoilmaisin on järjestelmä, joka kertoo sinulle automaattisesti, milloin auto pitää ajaa seuraavan kerran huoltoon. Olet aina ajan tasalla ja voit suunnitella huoltokäynnit hyvissä ajoin.
Takuun säilymisen vaatimuksena on alkuperäisten varaosien käyttö niin kuin ne on määritelty EU:n komission uudessa erivapaussäännöksessä 31.7.2002 lukien: ”Asetuksessa tarkoitetaan ’alkuperäisillä varaosilla’ varaosia, jotka valmistetaan moottoriajoneuvon osien tai varaosien tuotannossa sovellettavien ajoneuvon valmistajan antamien tuotantostandardien mukaisesti ja jotka vastaavat laadultaan osia, joita käytetään kyseisen moottoriajoneuvon kokoonpanossa.

Maksjoentie 12
08200 Lohja
Puh. 019 375 7900

Varaa BMW-huoltosi tästä

bmw_valtuutettu_huolto_2