Honda

Valtuutettu Honda-huoltokorjaamo: Tynninharjun Autohuolto Oy

Auton säännöllinen huolto on tärkeää. Parasta huoltoa autollesi saat Hondan valtuutetuista huoltokorjaamosta. Siellä on kaikki tarvittavat tiedot ja kokemus Honda-autoista.

Tarjolla fanituotteita ja elektroniikkaa edulliseen hintaan.

Älä missaa RES – takamatkustajien viihdejärjestelmää – todella edulliseen hintaan.
RESjärjestelmään kuuluu DVD-soitin kahdella 7” näytöllä, uusi kiinnitysjärjestelmä (sopii kaikkiin malleihin), kaukosäädin, 2 kpl langattomia kuulokkeita ja kantolaukku. Ei asennuskuluja.
Liitä suoraan 12 voltin virtalähteeseen.
Tästä linkki Hondan sivuille.


Valtuutettujen huoltokorjaamojen työntekijät osallistuvat säännöllisesti Honda Finlandin järjestämään koulutukseen. Huoltokorjaamoilla on käytössään erikoiskirjallisuutta, Hondan omia testauslaitteita ja erikoistyökaluja. Honda toimittaa jatkuvasti uutta ja tärkeää tietoa, ja huoltokorjaamoilla on käytössään tietopankki sekä suora yhteys varaosavarastoihin. Huollattamalla autosi säännöllisesti pystyt seuraamaan sen kuntoa. Se ehkäisee ongelmia ja pitää auton jälleenmyyntiarvon hyvänä.

Tavalliset huoltotoimenpiteet

 • Moottoriöljyn vaihto
  Öljyn on pidettävä moottori puhtaana ja voideltava se niin, ettei moottori kulu tarpeettomasti. Aikaa myöten öljy likaantuu ja sen voiteluteho heikkenee. Siksi öljy täytyy vaihtaa.
 • Öljynsuodattimen vaihto
  Tämä suodatin kerää öljystä pahimmat likaisuudet, kun öljypumppu kierrättää öljyä moottorissa. Siksi suodatin on erittäin tärkeää vaihtaa voimassa olevien huoltovälien mukaisesti.
 • Sisäilmansuodattimen vaihto
  Sisäilmansuodatin poistaa epäterveelliset hiukkaset ilmasta, jota ohjaamoon tulee mm. tuulettimista. Hiukkaset voivat olla esimerkiksi pakokaasuhiukkasia tai siitepölyä. Myös tämän suodattimen teho heikkenee aikaa myöten.
 • Renkaiden ja rengaspaineiden tarkastus
  Renkaiden virheellinen ilmanpaine voi kuluttaa autoa, lisätä polttoaineenkulutusta ja heikentää ajo-ominaisuuksia. Lisäksi renkaat luonnollisesti kuluvat enemmän. Etenkin turvallisuussyistä on tärkeää tarkastaa myös renkaiden kuviosyvyys ja kuluminen.
 • Jarrujen tarkastus
  Jarrujen liikkuvat osat tarkastetaan, puhdistetaan ja liukupinnat voidellaan huollossa. Tällä estetään jarrusatuloiden ja -palojen juuttuminen, joka aiheuttaa puoltamista ja palojen ennenaikaista kulumista.
 • Jarrunesteen vaihto
  Jarrusylintereihin jarrupoljinta painettaessa virtaava neste on vaihdettava säännöllisesti. Jarrunesteeseen imeytyy vettä ilmankosteudesta ja se heikentää jarrujen tehoa.

Maksjoentie 12
08200 Lohja
Puh. 019 375 7900

Auton huoltamista yleensä

Säännöllisesti huolletun auton tekniikka kestää pidempään ja toimii luotettavammin, kun sitä huolletaan autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti. Auto, kuten ihminenkin – vaatii huolenpitoa kunnon säilyttämiseksi. Mikään ei ole epämukavampaa kuin jäädä sateisena, kiireisenä päivänä tielle ja aikataulut ”kaatuvat” päälle. Huollata siis autosi mieluummin ennakkoon ja välty ongelmilta.

Määräaikaishuolto on autolle valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä huolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Uusissa autoissa on järjestelmä, mikä kertoo auton kuljettajalle määräaikaisuhuollon ajankohdasta sekä sen laajuudesta.

Takuun säilymisen vaatimuksena on alkuperäisten varaosien käyttö niin kuin ne on määritelty EU:n komission uudessa erivapaussäännöksessä 31.7.2002 lukien: ”Asetuksessa tarkoitetaan ’alkuperäisillä varaosilla’ varaosia, jotka valmistetaan moottoriajoneuvon osien tai varaosien tuotannossa sovellettavien ajoneuvon valmistajan antamien tuotantostandardien mukaisesti ja jotka vastaavat laadultaan osia, joita käytetään kyseisen moottoriajoneuvon kokoonpanossa.

Alkuperäiset Honda-varaosat

Vain alkuperäiset Honda-varaosat valmistetaan Hondan määritysten mukaisesti yhtä korkealaatuisiksi kuin auto, johon ne on tarkoitettu. Laatunsa, luotettavuutensa ja suorituskykynsä vuoksi alkuperäisosat ovat aina paras valinta. Alkuperäisosilla saat Hondan laatua autosi jokaiseen osaan.

Laatu, luotettavuus ja suorituskyky ovat ominaisuuksia, jotka ovat tunnusomaisia sekä Hondan autoille että niille osille, joista autot koostuvat. Hondan jokainen alkuperäisosa on suunniteltu huolellisesti ja läpikäynyt laajoja testejä, ei vain yksikseen, vaan yhdessä auton muiden osien kanssa. Siitä syystä jokainen alkuperäisosa toimii parhaalla mahdollisella tavalla, ja niiden kestävyys ja luotettavuus täyttävät vaatimukset, joita Hondalta on lupa odottaa.

Jokainen osa toimii yhdessä muiden osien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos käytät heikompilaatuista varaosaa, voit tietämättäsi vaarantaa koko järjestelmän toimivuuden. Varmista, että autosi säilyttää laatunsa käyttämällä aina alkuperäisiä Honda-varaosia. Laatunsa, luotettavuutensa ja suorituskykynsä vuoksi alkuperäisosat ovat aina paras valinta.

Laatu

Kun valitset alkuperäiset Honda-varaosat voit olla varma siitä, että saat parasta laatua. Alkuperäisosat valmistetaan Hondan insinöörien määrittelemien tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja ne sopivat ja toimivat täydellisesti. Muiden kuin alkuperäisosien valmistajat voivat väittää, että heidän osiensa laatu on Hondan tasoa, mutta niitä ei valmisteta Hondan valmistus- ja materiaalimääritysten mukaisesti.

Luotettavuus

Huonompilaatuiset varaosat voivat toimia huonosti alkuperäisten Honda-osien kanssa ja voivat vaarantaa sinun ja perheesi turvallisuuden. Vaatimalla alkuperäisiä Honda-osia et vaaranna auton suorituskykyä tai turvallisuutta. Voit olla varma siitä, että Hondan jälleenmyyjät kaikkialla maassa käyttävät vain alkuperäisiä Honda-osia. Hondan takuu ei kata muita varaosia, ja niiden käyttö voi aiheuttaa kyseisiä osia ja järjestelmiä koskevan takuun raukeamisen.

Suorituskyky

Alkuperäiset Honda-osat täyttävät alkuperäiset käyttömääritykset. Se voi pidentää autosi kestoikää ja parantaa jälleenmyyntiarvoa.

honda_valtuutettu_huolto_2