Citroen

Kukaan ei tunne autoasi paremmin kuin valtuutettu Ciroen-huolto, sellainen kuin Tynninharjun Autohuolto on. Tynninharjulla tehdyn huollon jälkeen voit olla aina varma, että autosi pysyy alkuperäisenä Citroen-laatutuotteena. Älä siis tee kompromisseja autosi suhteen, vaan luota merkkihuollon korkeaan ammattitaitoon.

Auton huoltamista yleensä

Säännöllisesti huolletun auton tekniikka kestää pidempään ja toimii luotettavammin, kun sitä huolletaan autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti. Auto, kuten ihminenkin – vaatii huolenpitoa kunnon säilyttämiseksi. Mikään ei ole epämukavampaa kuin jäädä sateisena, kiireisenä päivänä tielle ja aikataulut ”kaatuvat” päälle. Huollata siis autosi mieluummin ennakkoon ja välty ongelmilta.

Määräaikaishuolto on autolle valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä huolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Uusissa autoissa on järjestelmä, mikä kertoo auton kuljettajalle määräaikaisuhuollon ajankohdasta sekä sen laajuudesta.

Citroen huolenpitosopimus on uudistunut

Huolenpitosopimus on huolettomin ja järkevin tapa hoitaa huollot ja korjaukset. Voit ennakoida autosi ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin solmimalla Huolenpitosopimuksen. Se antaa sinulle henkilökohtaista ja taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin ja ajokilometrien perusteella.

Huolenpitosopimus varmistaa huollon valtuutetulle tehtaan auditoimalla Citroen-huoltoedustajalla kuten Tynninharjun Autohuollossa, aitoja Vitroen-varaosia käyttäen. Tämä vaikuttaa positiivisesti myös autosi jälleenmyyntiarvoon -Huolenpitopalvelun alaiset vaihtoautot ovat haluttuja.

Sopimus sisältää:

  • määräaikaishuollot ohjelma mukaisesti
  • normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset
  • polttimot ja rikkoutuneet pyyhkijänsulat myös huoltojen välissä

Takuun säilymisen vaatimuksena on alkuperäisten varaosien käyttö niin kuin ne on määritelty EU:n komission uudessa erivapaussäännöksessä 31.7.2002 lukien: ”Asetuksessa tarkoitetaan ’alkuperäisillä varaosilla’ varaosia, jotka valmistetaan moottoriajoneuvon osien tai varaosien tuotannossa sovellettavien ajoneuvon valmistajan antamien tuotantostandardien mukaisesti ja jotka vastaavat laadultaan osia, joita käytetään kyseisen moottoriajoneuvon kokoonpanossa.”

Maksjoentie 12
08200 Lohja
Puh. 019 375 7900

Huolto:
-Mäkinen Heikki 019 375 7901
-Nieminen Juha 050-322 9978, 019 375 7902 tai autoon 040 501 9356

Pikahuolto:
-Lyytinen Kari 019 375 7905

citroen_valtuutettu_huolto_2